طرز تهیه لقمه های قارچ
مواد لازم برای لقمه های قارچ :
قارچ درشت ۲۴ عدد
لیموترش نصف عدد
نان سفید برشی ۳ ورقه
سینهی مرغ پخته و ریز خرد کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده ۱ عدد
جعفری خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه لقمه های قارچ :
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایهی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.
سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.
اکنون خرده های نان، مرغ، تخممرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایهی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.
سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.
نکته برای تهیه لقمه های قارچ :
در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir