;

باسترما پلو اردبیلی

مواد لازم :

سینه مرغ ۵ تکه

پیاز بزرگ ۱ عدد

آبلیمو ۶ قاشق سوپخوری

زعفران آب کرده ۲ قاشق غذاخوری

برنج ۶ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه :

در ابتدا پیاز را خلال می کنیم. به آن روغن اضافه می کنیم و سپس نمک، فلفل، آبلیمو و نصف زعفران را افزوده و مخلوط می کنیم. سپس مرغ ها را درون این مواد می گذاریم و هم میزنیم و سه ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ ها مزه دار شوند. برنج را خیس می کنیم و پس از یک ساعت روی گاز می گذاریم و آبکش می کنیم. آنگاه قابلمه تفلون را روی گاز می گذاریم تا داغ شود. پس از داغ شدن روغن میریزیم و مرغ ها را کف قابلمه می چینیم و باقیمانده آبلیمو را به مرغ ها اضافه می کنیم. آنگاه نصف برنج ها را روی آن ها می ریزیم و باقیمانده زعفران را به برنج ها اضافه می کنیم. سپس بقیه ی برنج ها را میریزیم و با قاشق خوب فشار می دهیم تا به هم بچسبند. قابلمه برنج را به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف مورد نظر خود برمی گردانیم.
منبع:bistsotoon.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.