باقلوای گوشت و ذرت
باقلوای خوشمزه و مجلسی گوشت !
مواد لازم خمیر باقلوا :
آرد : ۳ پیمانه
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
مواد لازم میان باقلوا :
گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم
پیاز : ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
ذرت : ۱ فنجان
فلفل دلمه ای : نصف پیمانه
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم برای روی باقلوا :
زعفران دم کرده : ۱ قاشق چای خوری
کنجد : نصف پیمانه
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
طرز تهیه باقلوای گوشت و ذرت
ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را چند بار الک کنید . سپس شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و در جای تاریک قرار دهید تا برای دو ساعت استراحت کند .
برای درست کردن مواد باقلوا پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید . بعد از آن گوشت چرخ کرده ، ذرت ، رب گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای را اضافه کنید . در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط را از روی حرارت بردارید .
در این زمان خمیر باقلوا را به ضخامت نیم سانتی متر در آورید .
کف ظرف نچسبی را با روغن چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را در کف ظرف پهن کنید ، باید دیواره های ظرف هم با خمیر پوشانده شود .
مایه باقلوا را روی خمیر بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید . سپس خمیر دوم را روی مایه باقلوا بگذارید و کناره های آن را به لایه اول وصل کنید .
در آخر زرده تخم مرغ ، زعفران را مخلوط کنید و روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید .
باقلوا را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .
باقلوای گوشت آماده سرو است .
منبع:bistsotoon.com