باقلوای گوشت و ذرت

باقلوای خوشمزه و مجلسی گوشت !

مواد لازم خمیر باقلوا :

آرد : ۳ پیمانه

روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

شیر : ۱ پیمانه

نمک : ۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری

مواد لازم میان باقلوا :

گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

پیاز : ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری

ذرت : ۱ فنجان

فلفل دلمه ای : نصف پیمانه

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

مواد لازم برای روی باقلوا :

زعفران دم کرده : ۱ قاشق چای خوری

کنجد : نصف پیمانه

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه باقلوای گوشت و ذرت

ابتدا آرد ، بیکینگ پودر و نمک را چند بار الک کنید . سپس شیر و روغن را به مخلوط اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و در جای تاریک قرار دهید تا برای دو ساعت استراحت کند .

برای درست کردن مواد باقلوا پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید . بعد از آن گوشت چرخ کرده ، ذرت ، رب گوجه فرنگی ، فلفل دلمه ای را اضافه کنید . در آخر نمک و فلفل را اضافه کرده و مخلوط را از روی حرارت بردارید .

در این زمان خمیر باقلوا را به ضخامت نیم سانتی متر در آورید .

کف ظرف نچسبی را با روغن چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را در کف ظرف پهن کنید ، باید دیواره های ظرف هم با خمیر پوشانده شود .

مایه باقلوا را روی خمیر بریزید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید . سپس خمیر دوم را روی مایه باقلوا بگذارید و کناره های آن را به لایه اول وصل کنید .

در آخر زرده تخم مرغ ، زعفران را مخلوط کنید و روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید .

باقلوا را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود .

باقلوای گوشت آماده سرو است .

منبع:bistsotoon.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *