طرز تهیه باقلا فسنجان طرز تهیه باقلا فسنجان

طرز تهیه باقلا فسنجان

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۱۸

در گزارش زیر طرز تهیه باقلا فسنجان را آموزش می‌دهیم.

باقالا فسنجان یک غذای معروف و لذیذ گیلانی می‌باشد که اگر طرفدار خورشت فسنجان باشید حتما این غذا را دوست خواهید داشت. این غذا در تمام استان گیلان طبخ و معمولا با برنج محلی آبکش میل می‌شود.

مواد لازم :

نمک و گلپر و زردچوبه به مقدار لازم

رب انار ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری

پیاز (سرخ کرده) ۳ قاشق غذا خوری

گردو ۱۵۰ گرم

لوبیا چیتی ۱ پیمانه

طرز تهیه :

باقلا فسنجان

درجه سختی

زمان تهیه ۳۰ دقیقه

زمان پخت ۹۰ دقیقه

۱

ابتدا لوبیا چیتی را با مقداری روغن تفت داده و بعد با مقداری نمک آبپز کنید.

۲

گردو را آسیاب کرده و با رب‌انار، رب گوجه‌فرنگی و آب در ظرفی جداگانه بریزید. نمک، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با مقدار کمی آب اجازه دهید تا بجوشد.

۳

بعد از نیم ساعت آب لوبیاچیتی پخته شده را گرفته و به گردو اضافه کنید تا بپزد در انتها پیازداغ را به مواد اضافه کنید.

سایر نکات باقلا فسنجان

۱) غلظت غذا دلخواه می‌باشد، اما بهتر است آن را کمی سفت تهیه کنید.

۲) این غذا را هم با کته و هم با نان میتوانید سرو کنید.

۳) باقلا فسنجان جزو غذا‌های محلی استان گیلان است.

۴) حتما لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را قبل از پخت ۲ بار بجوشانید و ابش را خالی کنید.

منبع:ruydadiran.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *