تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم
۴ عدد گوجه فرنگی کوچک
¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده
۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید
نصف قاشق چایخوری شکر
۸۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده
¼ پیمانه پیاز قرمز
¼ پیمانه ریحان تازه
نمک دریایی
فلفل سیاه
طرز تهیه
۱.
حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی
کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب
بچینید.
۲. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و
شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. ۱.۵ قاشق غذاخوری از آن
را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.
۳.
در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با
هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان
را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای
سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.
iranbanou.com