;

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

زمان سرد شدن: ۱۲۰ دقیقه

• مواد لازم

۴ عدد گوجه فرنگی کوچک

¼ قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک ساده

۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید

نصف قاشق چایخوری شکر

۸۵ گرم پنیر موزارلا رنده شده

¼ پیمانه پیاز قرمز

¼ پیمانه ریحان تازه

نمک دریایی

فلفل سیاه

•

طرز تهیه

۱.
حدود ¼ از انتهای گوجه فرنگی ها را برش دهید. با قاشق داخل آنها را خالی
کنید. روی پوسته باقی مانده نمک و فلفل بپاشید و آنها را داخل بشقاب
بچینید.

۲. برای تهیه سس، روغن زیتون، سرکه و
شکر را با هم مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید. ۱.۵ قاشق غذاخوری از آن
را نگهدارید و بقیه را داخل گوجه فرنگی ها بریزید.

۳.
در یک کاسه متوسط، پنیز موزارلا، پیاز قرمز، ریحان و سس باقی مانده را با
هم مخلوط کنید و داخل گوجه فرنگی ها بریزید. در آنها را بگذارید و رویشان
را با پلاستیک بپوشانید. سپس به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید. برای
سرو، روی آنها دوباره نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید.

iranbanou.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *