غذایی خوشمزه با مرغ shoyu

غذایی خوشمزه با مرغ shoyu

مرغ shoyu یک غذای محبوب متعلق به مناطق هاوایی. اغلب با برنج سرو می‌شود. واژه‌ی shoyu در زبان ژاپنی به معنای سس سویاست. اجازه دهید مرغ ۱ ساعت در مخلوطی از آن بخوابد، البته هر چه بیشتر بهتر.

مواد لازم:

۱ فنجان س سویا
۱ فنجان شکر قهوه‌ای
۱ فنجان آب
۴ حبه سیر
۱ عدد پیاز، خردشده
۱ قاشق سوپ‌خوری ریشه‌ی زنجبیل تازه، رنده شده
۱ قاشق سوپ‌خوری فلفل سیاه، آسیاب شده
۱ قاشق سوپ‌خوری آویشن، خشک شده
۱ قاشق چایخوری، فلفل قرمز، له شده ( اختیاری)
۱ قاشق چایخوری فلفل تند هندی ( اختیاری)
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۲ کیلو و نیم ران مرغ، بدون پوست

غذایی خوشمزه با مرغ shoyu

طرز تهیه:

سس سویا، شکر قهوه‌ای، آب، سیر، پیاز، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز، فلفل هندی و پاپریکا را در کاسه‌‌ی شیشه‌ای یا سرامیکی بزرگ با هم مخلوط کنید. ران‌های مرغ را به آن بیافزاید و هم بزنید تا ران‌ها به این مواد آغشته شوند. درب کاسه را با سلیفون پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید مرغ‌ها به مدت ۱ ساعت در یخچال در این مواد بخوابند.
کبا‌ب‌پز را آماده کنید و توری آن را کمی چرب نمائید.
مرغ‌ها از موادی که در آن خوابانده شده‌اند، خارج کنید. مابقی مواد را دور بریزید. اجازه دهید ران‌ها به مدت ۱۵ دقیقه بر روی کباب‌پزی که از قبل گرم نموده‌اید، کباب شوند و بپزند.

منبع:cookingmagazine.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.