پاکورای پنیر هندی

طرز تهیه :
پنیر، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلی تشکیل دهنده این پاکورای خوشمزه است.

مواد لازم:

پنیر: ۲۵۰ گرم

آرد نخود: ۸ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چای‌خوری

پودر انبه: یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب: به مقدار لازم

نمک:‌ به میزان دلخواه

روغن: جهت سرخ کردن

پاکورای پنیر هندی

طرز تهیه:

• ابتدا پنیر را به شکل مکعب‌های کوچک و ضخیم تقسیم کنید.

• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

• درون یک کاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.[معجون نخود برای ساخت داروهای تقلبی ]

• به مخلوط درون کاسه مقداری آب اضافه کرده و از آن‌ها مایه غلیظی تهیه کنید.

• هر کدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو کرده، سپس درون روغن سرخ کنید.

• در صورت تمایل می‌توانید پاکورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل کنید.

منبع:ایران ناز

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *