دستور پخت آش کلم به روش باکو

آش کلم یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است . در این مطلب از ایران ناز دستور پخت آش کلم به سبک باکویی آذربایجان را برای شما اورده ایم امیدوارم این غذا را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید .

آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

برنج نیم دانه خیس شده یک دوم پیمانه

بلغور جو خیس شده ۱ پیمانه

نخود خیس شده ۱ پیمانه

لوبیا سفید خیس شده ۱ پیمانه

کلم برگ خرد شده ۱ عدد

هویج نگینی خردشده ۴ عدد

پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد

رشته آش ۱۵۰ گرم

سبزی آش ۱ کیلوگرم

ترخون خردشده ۱۵۰ گرم

فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

کشک به میزان لازم

سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *