دستور پخت آش کلم به روش باکو
آش کلم یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است . در این مطلب از ایران ناز دستور پخت آش کلم به سبک باکویی آذربایجان را برای شما اورده ایم امیدوارم این غذا را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید .
آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.
مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :
برنج نیم دانه خیس شده یک دوم پیمانه
بلغور جو خیس شده ۱ پیمانه
نخود خیس شده ۱ پیمانه
لوبیا سفید خیس شده ۱ پیمانه
کلم برگ خرد شده ۱ عدد
هویج نگینی خردشده ۴ عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
رشته آش ۱۵۰ گرم
سبزی آش ۱ کیلوگرم
ترخون خردشده ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
هویج را به مواد افزوده و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.
منبع:irannaz.com